Facebook för Företag

SBT Media skapar konkreta mätbara resultat från Facebook och Instagram.
Vi skapar engagerande innehåll och gör effektiv direktmarknadsföring.

SYNLIG MED FACEBOOK ANNONSERING

Med ett svårmatchat nätverk över flera plattformar erbjuder Facebookannonsering en unik möjlighet till både räckvidd och skräddarsydd marknadsföring baserad på nyckelmålgrupper. Vi specialiserar oss på att växa din närvaro på Facebook genom effektiva kampanjer och tillvaratagande av värdefull användardata som i längden skapar en stark företagsprofil med trogna följare.

VARFÖR SBT MEDIA?

Med ett ökat krav på social närvaro tillkommer även komplexitet i hur man bäst når sin målgrupp. Vi har mycket god insikt i de tekniska lösningarna och vet hur vi kan använda dessa till ert företags fördel. Utöver avancerad optimering, med målet att maximera effekten av annonsering, är ett huvudfokus för oss ett kontinuerligt lärande om din målgrupp samt hur vi integrerar dessa insikter med övriga marknadsföringsaktiviteter.

KONTAKTA OSS

Kontakta oss så berättar vi mer kring hur vi gör
för att nå dina mål.

CREATIVE FACEBOOK & INSTAGRAM MANEGEMENT

SBT Media erbjuder sina uppdragsgivare en komplett Facebook- och Instagramavdelning. En avdelning som sköter varje moment från planering till rapportering. Vi skapar innehåll, besvarar frågor samt sköter konversation och kampanjer.

FACEBOOK & INSTAGRAM STRATEGY

Har er organisation alla resurser på plats men får inte effekten ni önskar? Är det något som saknas eller ska ni göra en lansering? SBT Media kommer med hjälp och har full fokus på ert resultat.

FACEBOOK & INSTAGRAM PRODUCTION

Ibland har man allting klart för sig. SBT Media hjälper er att realisera er idé. Med strateger, grafiker och utvecklare som är experter på plattformen ser vi till att er app, aktivitet, tävling eller kampanj blir verklighet.

citygross-logo

“ Vi tog hjälp av SBT Media för att komma igång med vår närvaro på sociala medier, utfallet har blivit kanon.
Vi är väldigt nöjda! ”

KENNETH HULT, BUTIKSCHEF

CITY GROSS YTTERBY
sb-logotyp

“ SBT Media är en mycket bra och service inriktad media byrå , som är måna om sina kunder. Har använt mig av SBT Media nu i ca 1,5 års tid och är väldigt nöjd med den personliga kontakten och på de sätt SBT jobbar för att mitt företag ska synas och även dra ner på onödiga kostnader i media världen! Är det något man undrar så har de bra svar och är alltid tillgängliga på både mail och telefon vilket uppskattas mycket! ”

NICLAS ELFSTRÖM

AB SÅG & BETONGBORRNING
metabvarme-logotyp

“ Vi valde SBT Media då de levererar på flexibilitet, snabbhet samt har hög kompetens inom konvertering. Vi är mycket nöjda med det arbete SBT Media har gjort för oss. Vår nya webb har ökat offertförfrågningarna med 130% jämfört mot vår gamla hemsida. Även trafiken till webben har ökat med över 220%. Vi är supernöjda! ”

FREDRIK HEDBOM

METAB VÄRMETEKNIK AB

KONTAKTA OSS

Vi är alltid glada att knyta nya värdefulla kontakter

Kontaktformulär