Google AdWords

Pay per click-annonsering ger er möjlighet att nå och rikta rätt budskap till användare som aktivt söker era produkter eller tjänster.
SBT Media optimerar era annonser löpande för att varje investerad krona ska ge så hög avkastning som möjligt.

KAMPANJER I VÄRLDSKLASS

Vi är experter på att utforma relevanta kampanjer som belönas med höga kvalitetsresultat. Det innebär att du sparar pengar samtidigt som du hjälper potentiella kunder att hitta rätt. Vi hanterar i dagsläget AdWords-annonsering åt ett flertal av Sveriges mest framgångsrika företag, vilket pressar oss till att ständigt förbättra vårt arbete för att leverera bättre resultat. De datadrivna analyser och optimeringsprocesser vi använder oss av gör oss unika och säkerställer att våra kunder har kampanjer i världsklass.


VARFÖR BEHÖVER DET OPTIMERAS?

Google AdWords-annonsering är ganska komplext. Skillnaden mellan ett enkelt uppsatt och dåligt optimerat konto och ett väloptimerat är väldigt stor. Bland annat på grund av Quality Score, vilket är Googles sätt att ranka kvaliteten i annonseringen. Det är ett värde mellan 1 och 10 som baseras på hur relevanta era annonser och målsidor är i förhållande till sökordet – och hur besökarna beter sig. Med en Quality Score på 1 betalar du 10 gånger så mycket för samma klick som någon med Quality Score 10.

VÅR ADWORDS-PRODUKT INNEFATTAR BLAND ANNAT:

•    Startprocess med analys av era kunders sökbeteenden.
•    Uppbyggnad av en dynamisk kontostruktur utifrån era affärsmål.
•    Relevanta kampanjer och annonser utifrån en grundlig sökordsanalys.
•    Ständig bevakning, löpande optimering, budgivning samt rapportering av kampanjens effekter.

INGA BINDNINGSTIDER

På SBT Media har vi inga bindningstider. På så vis sätter vi press på oss själva att alltid överträffa kundens förväntningar. Vi fakturerar per timme. Det ska vara enkelt.

VI GÖR DET SOM KRÄVS

Olika projekt kräver olika verktyg och tillsammans med hårt manuellt arbete har vi etblerat starka relationer med våra kunder.

MER ÄN BARA ADWORDS

Vi är en personlig, kunnig och effektivdriven partner som tänker några varv extra. Strategisk kompetens, samarbete och personlig kontakt är några av grundstenarna i vår tjänst.


citygross-logo

“ Vi tog hjälp av SBT Media för att komma igång med vår närvaro på sociala medier, utfallet har blivit kanon.
Vi är väldigt nöjda! ”

KENNETH HULT, BUTIKSCHEF

CITY GROSS YTTERBY
sb-logotyp

“ SBT Media är en mycket bra och service inriktad media byrå , som är måna om sina kunder. Har använt mig av SBT Media nu i ca 1,5 års tid och är väldigt nöjd med den personliga kontakten och på de sätt SBT jobbar för att mitt företag ska synas och även dra ner på onödiga kostnader i media världen! Är det något man undrar så har de bra svar och är alltid tillgängliga på både mail och telefon vilket uppskattas mycket! ”

NICLAS ELFSTRÖM

AB SÅG & BETONGBORRNING
metabvarme-logotyp

“ Vi valde SBT Media då de levererar på flexibilitet, snabbhet samt har hög kompetens inom konvertering. Vi är mycket nöjda med det arbete SBT Media har gjort för oss. Vår nya webb har ökat offertförfrågningarna med 130% jämfört mot vår gamla hemsida. Även trafiken till webben har ökat med över 220%. Vi är supernöjda! ”

FREDRIK HEDBOM

METAB VÄRMETEKNIK AB

VILL NI BÖRJA ANNONSERA ELLER UTVECKLA ERT GOOGLE-ADWORDS KONTO MED OSS?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!


Kontaktformulär