Google Analytics

Förvandlar data till affärer

INSIKT MED GOOGLE ANALYTICS

Med Google Analytics kan du inte bara mäta försäljningar och omvandlingar. Du får dessutom aktuella inblickar i hur besökarna använder din webbplats, hur de kom dit och hur du kan locka dem att komma tillbaka.


BÖRJA ANVÄNDA ER DATA

Vi har lång erfarenhet av Google Analytics. Google Analytics tillhör kärnan i vårt tjänsteutbud och vi vet att det kraftfulla verktyget är centralt för att lyckas online.

KONTAKTA OSS

Kontakta oss så berättar vi mer kring hur vi gör
för att nå dina mål.

ANALYSVERKTYG

Google Analytics baseras på en effektiv och strukturerad rapporteringsplattform. Du bestämmer själv vilken information du vill granska och vi anpassar rapporterna efter dina behov och önskemål.


INNEHÅLLSANALYS

Med hjälp av innehållsrapporterna tar vi reda på vilka delar av din webbplatsen som fungerar bra och vilka sidor som är mest populära så att du kan skapa en bättre upplevelse för kunderna.


SOCIAL ANALYTICS

Webben är en social plats och Google Analytics mäter resultatet av dina initiativ i sociala medier. Vi kan analysera hur besökarna samverkar med delningsfunktioner på webbplatsen och engagerar sig i innehållet på olika sociala plattformar.


citygross-logo

“ Vi tog hjälp av SBT Media för att komma igång med vår närvaro på sociala medier, utfallet har blivit kanon.
Vi är väldigt nöjda! ”

KENNETH HULT, BUTIKSCHEF

CITY GROSS YTTERBY
sb-logotyp

“ SBT Media är en mycket bra och service inriktad media byrå , som är måna om sina kunder. Har använt mig av SBT Media nu i ca 1,5 års tid och är väldigt nöjd med den personliga kontakten och på de sätt SBT jobbar för att mitt företag ska synas och även dra ner på onödiga kostnader i media världen! Är det något man undrar så har de bra svar och är alltid tillgängliga på både mail och telefon vilket uppskattas mycket! ”

NICLAS ELFSTRÖM

AB SÅG & BETONGBORRNING
metabvarme-logotyp

“ Vi valde SBT Media då de levererar på flexibilitet, snabbhet samt har hög kompetens inom konvertering. Vi är mycket nöjda med det arbete SBT Media har gjort för oss. Vår nya webb har ökat offertförfrågningarna med 130% jämfört mot vår gamla hemsida. Även trafiken till webben har ökat med över 220%. Vi är supernöjda! ”

FREDRIK HEDBOM

METAB VÄRMETEKNIK AB

ÄR NI INTRESSERADE AV ATT BÖRJA DRA NYTTA AV GOOGLE ANALYTICS?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

Kontaktformulär