Lönsam annonsering som ger fler affärer

SBT Media är certifierade av Google för att driva annonskampanjer både i Googles sök- och displaynätverket som publicerar annonser på affilierade webbplatser.

Datadriven annonsering

SBT Media har lång erfarenhet av annonsering på sökmotorer. Vi hjälper våra kunder att öka rätt sorts trafik dvs. trafik som håller hög kvalitet och som driver fler affärer. Det som är så bra med att annonsera med Google Ads är att man utgår från ren data och fakta istället för att förlita sig på magkänslan. Genom att ständigt mäta och analysera all data in i minsta detalj blir det enkelt att se vad som är lönsamt eller inte.

Proaktivitet

Vi jobbar proaktiv med kundens konto för att ligga steget före och förstå när och hur man får bäst resultat på annonseringen. Målet är att nå dina potentiella kunder i precis det ögonblick som de aktivt visar intresse för och vill köpa det du har att erbjuda.

Kostnadseffektivt

Vi arbetar på konsultbasis åt dig, du betalar oss bara för den tid vi lägger ner på att optimera och analysera ditt Google Ads konto och att hjälpa till med din annonsering. Detta görs upp i förväg och baseras helt och hållet på dina behov och önskemål. Du betalar ett fast pris varje månad för tjänsten.

Vill du ha ett prisförslag av oss?
Synlighet som skapar affärer för dig

SEO ikon 4

Vi hjälper dig ranka högt!

Boka in ett förutsättningslöst möte, där vi genomför en komplett SEO-analys och förbättringsplan.
Call Now ButtonRing oss!