Remarketing


Tänk om det fanns ett sätt att rikta annonser mot alla som besökt er webbsida, lagt något i varukorgen men inte slutfört köpet.
Det gör det - och det kallas Remarketing.

FÖRDELAR MED REMARKETING

Med Remarketing fångar du in tidigare besökare och kunder, detta ökar möjligheten till merförsäljning. Den här typen av marknadsföring är kostnadseffektiv och har hög konverteringsgrad.

HANTERING AV DINA REMARKETINGKAMPANJER

Du får ett konto skapat åt dig i Google AdWords plattform om du inte redan har ett, där skapas sedan dina kampanjer och annonserna hanteras av en tekniker på SBT Media. Vi hjälper dig även att ta fram det grafiska materialet som behövs för annonseringen om du så önskar.

KONTAKTA OSS

Kontakta oss så berättar vi mer kring hur vi gör
för att nå dina mål.

INGA BINDNINGSTIDER

På SBT Media har vi inga bindningstider. På så vis sätter vi press på oss själva att alltid överträffa kundens förväntningar. Vi fakturerar per timme. Det ska vara enkelt.

VI GÖR DET SOM KRÄVS

Olika projekt kräver olika verktyg och tillsammans med hårt manuellt arbete har vi etblerat starka relationer med våra kunder.

MER ÄN BARA REMARKETING

Vi är en personlig, kunnig och effektivdriven partner som tänker några varv extra. Strategisk kompetens, samarbete och personlig kontakt är några av grundstenarna i vår tjänst.

citygross-logo

“ Vi tog hjälp av SBT Media för att komma igång med vår närvaro på sociala medier, utfallet har blivit kanon.
Vi är väldigt nöjda! ”

KENNETH HULT, BUTIKSCHEF

CITY GROSS YTTERBY
sb-logotyp

“ SBT Media är en mycket bra och service inriktad media byrå , som är måna om sina kunder. Har använt mig av SBT Media nu i ca 1,5 års tid och är väldigt nöjd med den personliga kontakten och på de sätt SBT jobbar för att mitt företag ska synas och även dra ner på onödiga kostnader i media världen! Är det något man undrar så har de bra svar och är alltid tillgängliga på både mail och telefon vilket uppskattas mycket! ”

NICLAS ELFSTRÖM

AB SÅG & BETONGBORRNING
metabvarme-logotyp

“ Vi valde SBT Media då de levererar på flexibilitet, snabbhet samt har hög kompetens inom konvertering. Vi är mycket nöjda med det arbete SBT Media har gjort för oss. Vår nya webb har ökat offertförfrågningarna med 130% jämfört mot vår gamla hemsida. Även trafiken till webben har ökat med över 220%. Vi är supernöjda! ”

FREDRIK HEDBOM

METAB VÄRMETEKNIK AB

ÄR NI INTRESSERADE AV ATT BÖRJA ANNONSERA MED HJÄLP AV REMARKETING?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

Kontaktformulär