Vi levererar affärsdriven sökmotoroptimering

SEO kräver långsiktighet och tålamod. Vi har erfarenhet och kunskap om sökmotoroptimering och vi kan hjälpa dig nå toppen!

Med strategiska och relevanta sökord lägger vi en stabil grund för din sajt.

Det första steget i en sökstrategi är att analysera potentialen för din sajt och dina tjänster eller produkter utifrån ett sökmotorperspektiv. Vi analyserar bland annat sökvolym och konkurrens. Målet med sökordsanalysen är att bestämma vilka sökord som är mest lönsamma att optimera, dvs det som ger mest avkastning till dig.Sökmotoroptimering handlar inte om magiska metoder, utan snarare om långsiktigt arbete där det gäller att ha koll på alla steg och att göra rätt. Sökmotoroptimering bör vara en pågående process under hela din webbplats livslängd.

On-Page

On-Page analys utifrån sökstrategin, så att sajten är byggd på ett sökmotorvänligt sätt. Vi tittar både på sajtens struktur och dess innehåll. Vi hjälper dig att bli relevant både för Google och för dina besökare.

On-site SEO

För att synas högt upp i sökmotorerna behöver du utöver väloptimerat innehåll även se till att de tekniska förutsättningarna på sajten är bra.

Länkstrategi

Vi skräddarsyr alltid en länkstrategi speciellt anpassad för din sajt, där länkarna till huvudsak kommer från sidor som har relevans för er verksamhet och som vi oftast själva äger och har full kontroll över.

Uppföljning & Rapportering

Våra månadsrapporter innehåller positioner på samtliga sökord, besöksdata och andra intressanta nyckeltal.

Säker SEO (White hat)

Vi arbetar endast utifrån Googles riktlinjer. Detta ger oss en medvind i sökmotorn och ständig organisk tillväxt.

Vill du ha ett prisförslag av oss?
Synlighet som skapar affärer för dig

Call Now ButtonRing oss!