Sökmotoroptimering (SEO)

Vårt mål är att leverera resultat bortom standardiserade lösningar.

SEO

Vårt mål är att leverera resultat bortom standardiserade lösningar.

SÖKMOTOROPTIMERING

Sökmotoroptimering, SEO, är de metoder som tillsammans handlar om att förbättra webbplatsens placering i Googles sökresultat, både på identifierade sökfraser och för sökfraser som överensstämmer med webbplatsens innehåll. Det handlar om att få fler besökare och att fånga upp dem som googlar efter de produkter och tjänster du erbjuder, eller viss information du vill nåt ut med.
 Här förklaras en del av begreppen så att du som läsare får en övergripande bild över hur sökmotoroptimering/ SEO fungerar. Tänk på att det finns väldigt mycket mer än det som tas upp här.


SEO MED SBT MEDIA

Med vår sökmotoroptimering kan era tjänster och produkter hittas lättare på Google, och ni kan lättare komma i kontakt med nya besökare som kan vara potentiella kunder. Precis som med vår tjänst för AdWords så har vi inga bindningstider när det gäller sökmotoroptimering. Vi vill att du ska vara kund hos oss för att du uppskattar vårt arbete och inte för att du måste. Vill ni ha hjälp med sökmotoroptimering i Stockholm så ska det vara självklart att kontakta SBT Media.


KONTAKTA OSS

Kontakta oss så berättar vi mer kring hur vi gör
för att nå dina mål.

INGA BINDNINGSTIDER

På SBT Media har vi inga bindningstider. På så vis sätter vi press på oss själva att alltid överträffa kundens förväntningar. Vi fakturerar per timme. Det ska vara enkelt.

VI GÖR DET SOM KRÄVS

Olika projekt kräver olika verktyg och tillsammans med hårt manuellt arbete har vi etablerat starka relationer med våra kunder.

MER ÄN BARA SEO

Som ett säljdrivet SEO- företag i Stockholm är det självklart för SBT Media att fokusera på affärsnytta – det skapar långvariga och hållbara kundrelationer.

SÖKMOTOROPTIMERINGEN DELAS IN I TRE HUVUDDELAR

1. TEKNISK SEO

Här handlar det om att göra hemsidan snabbladdad. Det görs dels på servernivå, men också genom att minifiera scripts, komprimera bilder (utan att försämra bildkvaliteten) och mycket, mycket annat. Kort sagt är en snabbladdad sida en bra sida ur teknisk synpunkt.


2. RELEVANS

Den andra delen handlar om hur relevant sidan är för det Googles användare söker efter. Säg att Du driver en inredningsbutik med inriktning på soffor. Du kanske har en del andra möbler också, men sofforna är det Du satsar på. Genom rätt struktur på sidan och rätt innehåll kommer Google snabbt förstå vad din nisch är, och kan då med fördel ge dig en extra knuff när någon söker efter just soffor.


3. AUKTORITET

Ok, du har en snabb sida men bra innehåll. Varför syns du inte först? Förmodligen för att du har konkurrenter som också har bra snabbladdade sidor med bra innehåll. Hur vet Google då vem som är mest relevant för sökaren? En faktor här är hur auktoritär din sida är. Auktoritet byggs bl.a. med länkar. Om IKEA, diverse inredningsmagasin, inredningsbloggare och inredningsarkitekter länkar till din hemsida så inser Google tids nog att du är värd en förstaplats.

citygross-logo

“ Vi tog hjälp av SBT Media för att komma igång med vår närvaro på sociala medier, utfallet har blivit kanon.
Vi är väldigt nöjda! ”

KENNETH HULT, BUTIKSCHEF

CITY GROSS YTTERBY
sb-logotyp

“ SBT Media är en mycket bra och service inriktad media byrå , som är måna om sina kunder. Har använt mig av SBT Media nu i ca 1,5 års tid och är väldigt nöjd med den personliga kontakten och på de sätt SBT jobbar för att mitt företag ska synas och även dra ner på onödiga kostnader i media världen! Är det något man undrar så har de bra svar och är alltid tillgängliga på både mail och telefon vilket uppskattas mycket! ”

NICLAS ELFSTRÖM

AB SÅG & BETONGBORRNING
metabvarme-logotyp

“ Vi valde SBT Media då de levererar på flexibilitet, snabbhet samt har hög kompetens inom konvertering. Vi är mycket nöjda med det arbete SBT Media har gjort för oss. Vår nya webb har ökat offertförfrågningarna med 130% jämfört mot vår gamla hemsida. Även trafiken till webben har ökat med över 220%. Vi är supernöjda! ”

FREDRIK HEDBOM

METAB VÄRMETEKNIK AB

ÄR NI INTRESSERADE AV ATT VETA HUR SBT MEDIA KAN HJÄLPA TILL MED ER SEO-STRATEGI?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en gratis SEO-analys.

Kontaktformulär