Om oss

SBT Media – din guide i teknikvärldens snabba flöde av innovationer och trender.

Vårt mål med SBT Media är att informera, inspirera och utbilda våra läsare om de senaste teknologiska framstegen och hur dessa påverkar vårt samhälle, vår kultur och vårt dagliga liv.

Genom noggrant utvalda artiklar, djupgående analyser och faktagranskade nyheter strävar vi efter att vara den mest tillförlitliga källan för teknikintresserade individer.

Faktagranskat innehåll

Vi tar faktagranskning på största allvar. Varje artikel som publiceras på sajten genomgår en omfattande granskning av våra innehållsexperter för att säkerställa noggrannhet och pålitlighet. Vi förbinder oss till att upprätthålla högsta standarder för sanningsenlighet och opartiskhet i allt vi gör, men vi frånskriver oss även från möjligheten att vissa saker kan vara inkorrekta i våra texter.

Kontakta oss

Vi värdesätter våra läsares åsikter och feedback. Om du har frågor, förslag eller vill diskutera potentiella samarbeten, tveka inte att kontakta oss. Ditt engagemang gör oss bättre och bidrar till vår ständiga strävan efter förbättring och innovation.

Våra skribenter

Sara Larsson

Sara är hjärnan bakom våra djupdykningar i artificiell intelligens och maskininlärning. Med en doktorsexamen i datavetenskap och en passion för AI:s etiska aspekter skapar hon innehåll som både är tankeväckande och lärorikt. Sara är utanför jobbet en grym schackspelare som gärna tar sig an parti.

Jonas Eriksson

Som vår specialist på cybersäkerhet och digital integritet, ger Jonas läsarna de senaste insikterna om hur man skyddar sin digitala närvaro. Hans bakgrund inom informationssäkerhet kombinerat med år av erfarenhet på fältet gör hans artiklar både informativa och relevanta. Jonas är en hemlig mästare i matlagning och har en förkärlek för att experimentera med nya recept.

Henrik Qvist

Henrik är mannen att vända sig till när det kommer till allt som har med hårdvara och smarta hem-teknologier att göra. Han har en sällsynt förmåga att förklara komplexa tekniska detaljer på ett lättförståeligt sätt. På sin fritid är Henrik en skicklig bergsklättrare, alltid på jakt efter nästa topp att erövra.

Ronny Södergren

Ronny täcker den spännande världen av startups och teknikinnovationer. Hans finger är alltid på pulsen med de senaste trenderna och han har en knack för att upptäcka nästa stora sak inom tech. Ronny är en hängiven jazzmusiker som älskar att spela saxofon på små lokala klubbar.